Четвер, 04.07.2024, 00:48


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Rick Ross
TDwestДата: Вівторок, 02.03.2010, 00:44 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Rick Ross - Вільям Робертс (William Roberts) - народився в 1977 році в Carol City штату Флорида. Свій псевдонім він ууспадкував від Лос-Анжелевского нарко-барона - «Freeway» Ricky Ross'а, який володів найбільшим кокаїновий каналом постачань до США в період з 80 до 90 років. Підписано на лейблі Slip-N-Slide, яким з 2006 року володіє Def Jam. Port Of Miami - дебютний альбом Росса, випущений в продаж 8 серпня 2006 року. Сингл «Hustlin» очолив 7 місце в хіп-хоп чарті і 54 місце в Billboard Hot 100. Ремікс пісні за участю Young Jeezy і Jay-Z також домігся популярності в США і всьому світі. Вільям стверджує, що на його творчість вплинули Ice Cube, The Notorious BIG, JT Money, 2pac і Trick Daddy. Одружений, має дочку. На даний момент своїми улюбленими репера Ross називає Big Daddy Kane, Marley Marl, Public Enemy, Trick Daddy, UGK та E-40. Але справжній кумир для нього - Ice Cube.

Дитинство.
Rick Ross, він же William Roberts (також відомий під кличкою Mr. T) виріс в маленькому містечку з насіленеем близько 60 000 чоловік Carol City, FL - північна околиця Маямі. Робертс створив місцеву реп-групу в своєму рідному містечку під назвою «Carol City Cartel» і почав виступати вже в середині 90х рр..

По-справжньому, Rick Ross займається хіп-хопом останні 8 років, хоча захопився ним будучи 17-тирічним підлітком. У нього були важливіші справи - об'єднання Carol City Cartel, яке було зовсім не хіп-хоп групою. Більша частина CCC або вбита, або знаходиться у в'язниці, тому Рік цілком задоволений задався реп-кар'єрою і не любить поширюватися про колишні справах. На питання, ким він був раніше, відповідає коротко: «Hustler». Зараз він називає своє минуле «ходінням по тонкому льоду» і «нічним кошмаром». Тим не менше, справжній репер не повинен забувати своє коріння: «Я все ще тусуюсь з тими, з ким починав».

Кар'єра.
В початку нового тисячоліття він почав набирати популярність, виступаючи в турах з Trick Daddy і з'являючись в деяких релізах лейблу Slip-N-Slide, але не випускав жодного соло матеріалу до 2006 року. Як тільки пісня «Hustlin» була почувши керуючими найбільших звукозаписних компаній США, репутація Росса різко пішла вгору. Негайно надійшли пропозиції від Bad Boy і Murder Inc., Але, в результаті зусиллями Jay-Z, він підписав мульти-мільйонний контракт з Def Jam / Slip-N-Slide. Будьте впевнені, Jay-Z ні на хвилину не пошкодував про те, що йому довелося змагатися з Atlantic і Interscope за контракт з Россом. У середині червня асоціація RIAA вручила лейблу «золотий» сертифікат, тобто засвідчила репера і його менеджмент в продажу 500 000 мелодій до мобільниках на цю пісню. А буквально 5 днів тому на лейблі Def Jam з'явилася інформація, що продано вже мільйон рингтонів і це рекорд серед мелодій на пісню з альбому, який ще не вийшов. Неважко порахувати, що за останні півтора місяця щодня в середньому 10 000 мобільників отримували «Hustlin '» у свою звукову бібліотеку.

На початок липня концерт Rick Ross в місті Gainesville був скасований менеджером клубу. Незважаючи на повністю продані квитки, він вирішив не ризикувати - тижнем раніше там виступав інший артист Slip-N-Slide - молодий репер Plies. Так ось, коли його попросили закруглена на 15 хвилин раніше, щоб виступив Lil 'Boosie (репер з Луїзіани), він і ще 4 його дружка від надлишку емоцій почали стріляти. На щастя, нікого не зачепили. Plies і ще одного стрілка заарештували і звільнили під заставу в 50 000 $. Решту поборників творчої свободи поки не знайшли. Від гріха подалі, концерт побратима Plies по лейблу вирішили скасувати, а щоб прийшов народ (мабуть, та ще публіка) не сильно образився, вислали посилені наряди поліції.

Дебютний альбом «Port of Miami» отримав попередній Золотий статус від RIAA в травні 2006, але після офіційне виходу альбому в серпні цього ж року він зруйнував усі стереотипи і, за результатами продажів (620,226 проданих копій в США), отримує Платину.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka