Четвер, 04.07.2024, 00:40


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Busta Rhymes
TDwestДата: Понеділок, 25.01.2010, 23:20 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

У репі важко зараз знайти цікавішого репера , чим Busta Rhymes . Грань між репом і хопом тонка і розмита, але Busta Rhymes балансує на ній дуже упевнено. Busta Rhymes знайшов свій імідж - яскравий, такий, що запам’ятовується. Майже мультиплікаційні відеокліпи, “клоунські” костюми, незвичайна манера читати реп. Ще один великий плюс - Busta Rhymes не боїться посміятися над собою і над всією “чорною” музикою. Його пісні просочені гумором але проблеми Busta Rhymes піднімає гострі - політика, расові відносини, релігія.

Busta Rhymes сам якось про себе сказав: “Я схожий на придуркуватий мультгероя, але якщо б я був тільки ним, мене б вже давно викинули в сміттєву корзину”. Тревор Сміт ( справжнє ім’я) народився в нью-йоркському районі Бруклін в 1972 році. Його батьки (уродженці Ямайки) переїхали до Нью-Йорка, коли їх синові йшов 12-й рік. Високий і спритний, Busta Rhymes був непоганим баскетболістом і, може, добився б на цьому терені великих успіхів, якщо б не захоплення репом. Ця музика серйозно зайняла його, і весь вільний час Busta Rhymes присвячував саме їй. Будучи ще в 10 класі, Busta Rhymes взяв участь в музичному конкурсі, спонсорами якого були авторитетні репери Чак Ді і група Public Enemy. Після цього і почалася його серйозна музична кар’єра - з трьома друзями Busta Rhymes заснував групу Leaders of the New School. Просиджуючи цілодобово в студії Public Enemy на Лонг-айленде, хлопці чомусь навчилися і навіть зуміли підписати контракт з Elektra Records. Busta Rhymes Раймз тоді виконалося 17 років, і Busta Rhymes кинув школу, щоб цілком присвятити себе музиці…
Його група так і не досягла великих фінансових успіхів, але в певних кругах Leaders of the New School вважалися мало не культовою командою. Вийшли навіть два альбоми - в 1990-му “Future Without а Past” і в 1993-му “T.I.M.E.”. На цьому етапі Busta Rhymes попався в мережі ісламської релігійної секти, яка називає себе “П’ять відсотків населення”. Не знаю, ніж вже там сектанти переконували співака, тоді ще не дуже знаменитого, відмітьте, але їх філософія, заснована в 1964 році в Гарлеме, полягає в тому, що тільки п’ять відсотків населення планети присвячено в таємницю всесвіту, інші ж приречені тягнути своє жалюгідне існування в повному невіданні аж до дня Страшного суду. Треба сказати, що секта веде цілеспрямоване полювання за багатими чорношкірими артистами і, окрім Busta Rhymes Раймз, оволоділа розумами таких виконавців, як Раким, Еріка Баду і Куїн Латіфа.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka