Середа, 02.10.2024, 06:18


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Interview: Akon
TDwestДата: Четвер, 25.03.2010, 22:30 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

У музичному світі не так багато особистостей, які можуть похвалитися такою обширним і різноманітним спектром діяльності, як це вдається Akon. Бізнес, музика, благодійність - це все про нього.

Теперь ж, коли не за горами вихід четвертої студійної платівки популярного виконавця і продюсера, Akon поділиться своїм баченням музики, бізнесу і вдалого їх поєднання.

Скажі, ким же ти є на даний момент? Бізнесмен, продюсер, автор або виконавець?

Трудне питання. Я намагаюся встигати скрізь. Багато хто думає, що зараз я найбільше зациклений на бізнесі, але це зовсім не так. Я створюю біти, пишу тексти не тільки для себе, а й для цілого ряду артистів.

Тоді як ти прокомментуєшь той факт, що в минулому році журнал Forbes включив тебе в список найбагатших урбан-зірок?

Найбагатших? Приємно чути. Хоча мені й дуже цікаво, звідки вони дізналися скільки у мене грошей. (Сміється)

Сейчас ти дуже затребуваний, і багато артистів мріють про спільну творчість з Akon. Чи бувало так, що тобі доводилося відмовляти виконавцям і не брати участь у такого роду проектах?

Звичайно, іноді я відмовляю. Але все це робиться не через острах перенасичення музикою або будь-якими проектами. Чесно кажучи, я не вірю в перенасичення. До тих пір, поки ти робиш якісну музику, музику з душею, тебе будуть любити слухачі. А якщо ти робиш ставку на одноманітне творчість, то застій, звичайно, настане дуже стрімко.

А з якими музикантами тобі приємно працювати? Кого б ти виділив?

Начну з виконавців, до творчості яких я маю безпосереднє відношення. Це і Lady Gaga, і Colby O'Donis, і T-Pain, і Kardinal Offishall. Про кожного з них можна говорити окремо. Приміром, Lady Gaga - це просто фантастика, ну а Colby дуже молодий і неймовірно талановитий. І, нарешті, David Guetta. Це діджей номер один. Ми просто говоримо з ним на одній мові. Разом ми готуємо для мого нового альбому неймовірні треки.

Ти вже не раз відкривав музичному світові нових виконавців. Коли нам чекати чергового "відкриття"?

Скоро на моєму лейблі з'явиться ще більше нових артистів. Я намагаюся допомогти музикантам "увірватися" в індустрію.

Скажи, чому ти надаєш таке значення проривів і відкриттів?

Це дуже важливо. Якщо не допомагати людям вриватися в музичний світ, повертати його на всі 360 градусів, якимось чином змінювати його, то ми просто приречені слухати одні й ті ж мелодії роками. Музика починає ставати нудною. Вона потребує частого оновлення. На щастя, зараз дуже багато юних артистів, які можуть змінити музику, внести щось свіже в індустрію.

Раскажи про свої плани на майбутнє. Музика, телебачення, радіо?

На даний момент я цілком зайнятий підготовкою моєї нової студійної платівки. Ну а що стосується телебачення і радіо, то поки що я не думав про це. До речі, недавно мені довелося відмовитися від участі в одному популярному радіо-шоу, адже зараз я повністю зосереджений на музиці.

Одним словом, роботи у тебе чимало. Ну а як справи з вільним часом?

Его майже немає. Але якщо воно з'являється, то я намагаюся приділити його спілкуванню з шанувальниками. Я час від часу відвідую свій аккаунт на Myspace, відповідаю на повідомлення та на коментарі. Звичайно, відповісти всім я не можу, просто їх дійсно дуже багато.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka