Середа, 02.10.2024, 07:19


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Game про конкуренцію з Drake
TDwestДата: Четвер, 29.04.2010, 21:47 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Релізи альбомів Game "RED" і Drake "Thank Me Later", як відомо, заплановані на один день. Виконавці обіцяють, що їхні диски з'являться в музичних магазинах 15 червня. У недавньому інтерв'ю Game поділився своїми думками з приводу конкуренції з Drake:

-Це як "2 в 1" - у цей день необхідно підтримати хіп-хоп, купити диск "Thank Me Later" і придбати свою копію "RED" А на наступної тижня повернутися в магазин за новим альбомом Eminem. Це ж класно. Червень обіцяє бути гарним місяцем. Так що я не вважаю, що це конкуренція. Конкуренція не повинна бути в усьому, тим більше, що ми не є артистами одного типу. Я з повагою ставлюся до того, що робить Drake, я розмовляв з ним як-то, і він шанувальник моєї творчості. Ми просто випускаємо свої альбоми, а люди підуть і куплять їх собі. Кому є діло до того, хто "номер один", хто "номер два" ... Це не має для мене ніякого значення, тому що я вже продавав свої альбоми мільйонними тиражами. Мені більше нема чого доводити.

A незабаром Game представить перший радіо-сингл з "RED Album" - композицію "Ain't No Doubt About It", записану спільно з Justin Timberlake.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka