Четвер, 04.07.2024, 02:06


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Dr Dre дав інтерв'ю про "Detox"
TDwestДата: П`ятниця, 09.07.2010, 21:48 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Диск, який багато хто чекає - це звичайно ж «Detox», Dr Dre легендарний репер і продюсер з Комптона нещодавно дав інтерв'ю порталу Thisis50.com і прояснив ситуацію.

З інтерв'ю можна виділити наступні заяви:

«Робота над моїм альбомом переривалася постійно, спочатку я сконценріровался протягом 5-6 місяців на альбомі Емінема, потім повернувся до Detox, але потім полтиника і інші артисти попросили мене зробити продакшен для дисків і назад я відклав Detox.Звісно, все це триває вже довгий час з тих пір, як я почав працювати над своїм диском, але я реально працюю над ним.
Спочатку я думав що повинен зробити це, як мій борг і зобов'язання, але зараз я відчуваю що це йде від мене, від мого серця. Я запевняю вас, 'Detox' вийде сто відсотків у цьому році. »

Що стосується нової пісні, яка просочилася в інтернет, Dr Dre сказав:

«" Under Pressure "- ця пісня не закінчена і не відповідає оригіналу.У мене не було часу закінчити її, голоси брудні, відповідно немає гармонії і цей трек не чіпляє, так як він не повний. Хто-то без мого відома опублікував цю пісню і я не міг зробити нічого, от так ось. »

DJ Skee, знаменитий чоловік на радіо, поговорив з Scott Storch, який у свою чергу сказав наступне про диск:

«Dr Dre не випускав дисків протягом багатьох років і він не збирається розчарувати своїх фанів, він досконалий у своїй справі, як мінімум потрібно зробити 200 треків щоб він був задоволений.Ми чудово розуміємо, що чекають від цього проекту. Коли Dre прочитав невтішні коментарі на форумах і порталах про трек Under pressure, він зателефонував мені незадоволений, з криками пояснюючи що ця версія треку не закінчена і хтось вкрав її і опублікував.Можу сказати вам - ми вкладемо всю душу в цей диск, щоб ніхто не був обманутий.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka