Четвер, 04.07.2024, 01:27


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ja Rule про біф с 50 Cent
TDwestДата: Четвер, 19.08.2010, 22:19 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Колишній артист Inc. пояснює, чому його біф з Fifty був «одним з найбільш несправедливих в хіп-хопі».

Згадуючи який кар'єра була у Ja Rule в 2001 році, і яке він займав місце в музичній індустрії, розумієш як все змінилося ..Опинившись на вершині хіт-парадів зі своїм третім альбомом «Pain Is Love» з тиражем в 6,1 млн. проданих копій, поразка Ja здавалося неймовірним і відбулося в більшій мірі завдяки біфу з 50 Cent. Ja Rule нещодавно дав невелике інтерв'ю Vibe, де торкнувся трохи тему біфа з 50 Cent.

"Я думаю, що в мене є другий шанс все змінити. Всі. Взагалі насправді мій біф з 50 був несправедливий, унікальний і дуже дивний.Ніхто ніколи не бачив нічого подібного в хіп-хопі, чи знаєте, я сміюся, коли чую, як люди ллють на тебе лайно, як,''Йо-у, 50 Cent знищив Ja Rule'', але він не знищив Rick Ross.Хай ти нешановні Ross, але він зробив тебе сраного ніггер (180 тисяч проданих копій «Teflon Don» на першому тижні). Я також був платиновим артистом після того, як випустив «RULE» і «In My Eye» .. Я продавав мільйони, але зазнав поразки, і тепер я тут, я повертаюся ".

Хоча пройшло стільки років, як Ja відійшов від справ, за його словами він до цих пір має підтримку в музичній індустрії.

Ja Rule також назвав кілька новачків, чия музика йому сподобалася.

"Мені подобається Дрейк, Nicki Minaj, Tyga, J. Cole, вони знають свою справу, а також Soulja Boy, розумний ніггер.Він робить свою справу, не звертаючи уваги ні на кого. Знаєте в Rap game занадто багато ненависті, особливо до новачків ".

Свій новий альбом «The Renaissance Project», Ja Rule планує випустити до кінця цього року.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka