Субота, 06.07.2024, 15:58


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
50 Cent виступить у двох столицях Росії
TDwestДата: Середа, 10.02.2010, 21:00 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Євротур Кертіса Джексона (50 Cent) стартує 23 лютого з міста Берлін. Графік налічує 26 міст і більше десяти країн, що не може не дивувати. Варто зауважити, що завершальною ланкою в цьому турі є Росія, зі своїми двома столицями: Москвою та Санкт-Петербургом, концерт в яких пройде 3 і 5 квітня цього року. Першими Кертіса побачать жителі північної столиці. У Москві концерт пройде 5 квітня, о С / К "Олімпійський".

Ці два концерти безсумнівно стануть найбільш гучним подією хіп-хопу за 2010 рік. Кертіс - один з найпопулярніших реперів сучасності - 50 Cent. Свій новий, четвертий студійний альбом «Before I Self-Destruct» сам репер вже зараз вважає найкращим в кар'єрі. Жорстке та безкомпромісну звучання, шокуюче одкровення в текстах, безмежна енергетика треків. Цей альбом стане гідним фіналом співпраці з лейблом «Interscope Records».

50 Cent обіцяє підкорити публіку своїм турне, яке буде містити грандіозне і незабутнє шоу. Ще до свого старту турне стало справжньою подією.

Уже готові списки реп-виконавців, які розігріють публіку перед виходом самого 50 Cent, але вони тримаються в секреті.

Главний козир зірки - непередбачуваність, ніхто не знає, що він піднесе наступного разу. І тому не можна вгадати, що ми побачимо на його концерті. Але одне ми можемо сказати впевнено - 5-го квітня в «Олімпійському» відбудеться концерт, який повинен підкорити Москву.

Заказать квитки ви можете прямо зараз, на сайті kassir.ru або за телефоном: 730-730-0

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka