Субота, 06.07.2024, 16:28


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Тіматі і Puff Daddy виступили на корпоративі в Києві
TDwestДата: П`ятниця, 05.03.2010, 22:27 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

За останній рік, читачі нашого порталу змогли побачити і почути чимало спільних робіт Тіматі з закордонними зірками і легендами R'n'B та Rap напрямків у музиці, а також, чимало інформації щодо продовження співпраці з ними в подальшому.

Сегодня до нашого сайту надійшла інформація про те, що не менш легендарний "Пі Дідді" (Puff Daddy) нещодавно відвідав закритий корпоратив в Києві, на якому вони зустрілися разом.

Black Star Inc.: "Сам Тіматі, якого сьогодні впевнено можна назвати найбільш перспективним учнем Паффа, опинився на тій же вечірці. Там він відкрив концертну програму і виконав трек Sexy Bitch, зроблений з вокалісткою групи Dirty Money, яка працює з Дідді. Будучи професіоналом з великої літери, американський блек стар одразу впізнав рідний звук і похвалив Тіматі і його музикантів за відмінне виконання, після чого й сам виступив на сцені. "

Однак і Тіматі не став довго мовчати і теж прокоментував ситуацію: "Ми з Дідді знайомі не перший рік, але в цю зустріч у нас нарешті був час посидіти і детально обговорити майбутню співпрацю. У своєму третьому альбомі я хочу нарешті порадувати своїх російських фанатів роботою з такою живою легендою, як він.

Кромі того, Пі Дідді також розповів мені, що хоче приїхати до Москви, оскільки чув про наше місто багато втішного. Природно, я дуже радий такому бажанням і збираюся особисто розважати його і показувати кращі сторони нашої столиці. "

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka