Середа, 02.10.2024, 06:17


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
T-Pain про спільний проект з Lil Waynе
TDwestДата: Неділя, 14.03.2010, 22:56 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

В інтерв'ю MTV головний оплот автотьюна, відомий вам як T-Pain, розповів про долю спільного проекту з Lil Waynе, перша згадка про яке датується літом 2008 року. З тих пір диск "T-Wayne", як назвали свій дует виконавці, так і не побачив світ. Але T-Pain настійно рекомендує не забувати про це альбомі - за його словами, робота над цим диском відновиться як тільки Weezy звільниться з в'язниці:

-Перш, ніж випускати альбом T-Wayne, ми плануємо дочекатися повернення Weezy. Зовсім недавно у нього вийшов альбом "Rebirth", і мені не хотілося б цьому перешкодити. Зараз йому не до цього. У нас записано чимало пісень, гідних альбому - але альбом теж повинен вийде гідним. Ми можемо випустити цей диск хоч зараз, сказав: "Ей, це альбом T-Wayne!". Але ми можемо і спробувати зробити його краще, щоб це був "хороший альбом T-Wayne". А не записати 12 пісень, і сказати: "Я знаю, що ви чекали цей альбом, і ви в будь-якому випадку купите його, тому що ви думаєте, що добре воно".

Між тим, T-Pain готовий новий сольний альбом "Revolver", кількість колаборації на якому, за словами самого виконавця, зведено до мінімуму.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka