Середа, 02.10.2024, 06:23


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Drake про кліп "Over"
TDwestДата: Вівторок, 16.03.2010, 21:55 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Не так давно відбулася прем'єра першого синглу з дебютного альбому Drake "Thank Me Later". Ще до того, як вибір припав на композицію "Over", Drake обіцяв почати промо-кампанію альбому з найсильнішою пісні, яку він коли-небудь записував. Що ж, з моменту прем'єри не минуло й двох тижнів, а пісня вже щосили ротується по радіо - залишилося захопити телеефір, для чого Drake минулого тижня і відправився до Лос-Анджелеса, де повинні були відбутися зйомки відео.

Режисером кліпу "Over" виступив Anthony Mandler, що вже встиг зняти кліпи для Jay-Z ( "DOA", "Run This Town", "Young Forever"), Eminem ( "Beautiful", "When I'm Gone"), Rihanna, Mary J. Blige і багатьох інших. Як розповів сам Drake, зйомки цього відео мають для нього особливе значення:

-Незважаючи на те, що я зняв чимало кліпів до цього, це відео стане моєю першою спробою утвердитися як артист. Але кліпи, які я зняв до цього, не втрачають свою ціну. Якщо чесно, мені наплювати на те, що про них говорять інші люди. Це дуже важливий досвід для мене, завдяки якому я багато чому навчився. Зараз я працюю з тим, кого дійсно поважаю і ціную - я знімаю відео з Anthony Mandler.

Что ж, має бути значно більш переконливо, ніж режисура від Kanye West.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka