Середа, 02.10.2024, 07:19


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
NBA: Лейкерс перемагають у бостонському трилері
TDwestДата: Понеділок, 01.02.2010, 23:49 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

У ніч на понеділок, 1 лютого, в Бостоні в класичному протистоянні зійшлися два найтитулованіші баскетбольні клубу NBA - Селтікс і Лейкерc.
NBA. Регулярный Чемпионат

Бостон. TD Garden

Бостон Селтикс - Лос-Анджелес Лейкерс - 89:90 (19:30, 33:17, 21:19, 16:24)

Б: Раджон Рондо, Рэй Аллен, Пол Пирс, Кевин Гарнетт, Кендрик Перкинс - старт; Глен Дэвис, Рашид Уоллес, Тони Аллен, Эдди Хаус

ЛА: Дерек Фишер, Коби Брайант, Рон Артест, По Газоль, Эндрю Байнум - старт; Шэнннон Браун, Ламар Одом, Саша Вуячич, Люк Уолтон, Джордан Фармар

Гості лихо почали матч, втікши в 10-очковий відрив вже на старті. Першу 12-хвилинку можна сміливо назвати чвертю Ендрю Байнума - молодий центровий Лейкерс домінував під обома щитами, набравши 12 балів, що всього на сім менше, ніж всі гравці Селтікс.

Друга чверть, в до віді традиційно вступаю в бій ті, хто вважає за краще носити рояль, стала дзеркальним відображенням попередньої. Селтікс заграли активніше, а Лейкерс зупинилися заводієм камбек Бостона став Раджон Рондо, встигали забезпечувати снарядами Едді Хайс і Тоні Аллена, а також не забувати і про власну результативності.

Коли ж на паси Рондо стали відгукуватися і основні дейсвующіе особи в бостонському оркестрі (Пірс і Перкінс), Лейкерс довелося несолодко. За п'ять хвилин до великої перерви Селтікс вперше вийшли вперед у грі, а за наступні три хвилини втекли у відрив на 9 очок.

Тут вже прийшла пора Лейкерс хапатися за голову. Після таймауту від Філа Джексона гостям вдалося стабілізувати ситуацію і на перерву колективи пішли за рахунку 52:47 на користь Селтікс.

Третья чверть, яку прийнято вважати вирішальною, відповіді про майбутнього переможця матчу не дала. Селтікс взяли 12-хвилинку 21:19, але всі розуміли - головні події мають розгорнутися в завершальній чверті.

Решающій часовий відрізок краще почав Бостон, три точні триочкових дозволили кельтів контрліровать хід гри, проте Лейкерс не бажали поступатися і, зусиллями Одом, Брауна і Брайанта постійно тримали господарів в тонусі, а це означало нервову кінцівку.

Развязка настала за хвилину до сирени. Після штрафних Рея Аллена Селтікс повели 89:86, однак Рон Артест у повторній атаці розрив мінімальним, а потім капітан Кельтів Пол Пірс втрачає м'яч і Лейкерс виходятвперед - 90:89 (Кобі забиває середній). Залишалося ще сім секунд - Ріверс взяв тайм-аут, проте комбінація, метою якої було вивести Рей-Рея на дугу успіхом не увінчалася - Лейкерс перемагають у Бостоні.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka