Четвер, 04.07.2024, 01:24


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Vo.One: «Фрістайл - це невід'ємна частина життя»!
TDwestДата: Четвер, 11.02.2010, 21:44 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Вперше ім'я Володимира Дорогобеда стало відомо широкому загалу після турніру «1.1.6. Streetball Challenge 2008 »у Харкові. На тому турнірі Vo.One підніс приємний сюрприз любітелям стрітболу, показавши, що в Україні на одного першокласного фрістайлера стало більше. 2009 став для Вови тріумфальним. Йому підкорилися три конкурси, перемога в яких дорого коштує - все той же фрістайл-баттл на «1.1.6. Streetball Challenge 2009 », авторитетний російський онлайн контест« Slamdunk.Ru Battle », а також перший онлайн конкурс серед українців -« UA Freestyle Battle 2009 ». Інтерв'ю з Володею Streetball.in.ua вдалося зробити напередодні від'їзду фрістайлера до Харкова, де 20 січня разом з іншими учасниками «Heroes of the Court» візьме участь в записі відбіркового туру програми «Україна має талант» ...

- По-перше, дозволь привітати тебе з недавньою перемогою у першому українському онлайн конкурсі з фрістайлу.

.

-Спасибо большое!

.

-Наскільки для тебе було цікаво брати участь у подібному заході?

.

-Я думаю, що змагання такого плану чудово розвивають фристайл. Для мене дуже важливо і цікаво брати участь в онлайн батл. Вони стимулюють мене на якісь нові трюки. Було б добре, щоб такі конкурси проходили по всьому світу. Мені здається, це був би величезний стимул для всіх фрістайлеров. Ну а те, що в першому українському онлайн контест зібралося 15 осіб - це дуже круто. Я цьому дуже здивувався, тому що не знав, що стільки людей почали тренувати Фрис в нашій країні. Всі хлопці молодці, нехай продовжують в тому ж дусі і не закидають фристайл.

.

-В минулому році тобі також вдалося створити міні-сенсацію, перемігши в авторитетному контест на Slamdunk.ru. Розкажи про ту перемогу.

.

-Я давно хотів взяти участь у цьому баттл, ще з тих пір, коли вперше дізнався про нього. Було цікаво, як оцінять мій фрістайл. Адже стиль мого фрі
відрізняється від багатьох. Коли я дізнався, що переміг - дуже зрадів, а на виграні гроші купив собі нові м'ячі. У принципі, а що фрістайлеру ще потрібно? =)

- Другим значущим баттлів, який ти виграв у 2009-му, був традиційний контест в рамках харківського "1.1.6. Streetball Challenge 2009". Розкажи трохи про те конкурсі.

.

-Так, цей баттл був теж цікавий, тому що проходив наживо. Того дня всі хлопці довго чекали початку конкурсу. Пам'ятаю, як МС оголосив, що учасникам фристайл-баттл потрібно підійти до ді-джею, у мене прямо відкрилося друге дихання. Потім всі харківські глядачі зробили коло, і конкурс розпочався. Не знаю як для інших, але для мене він пролетів як 1 секунда. Це було дуже круто. До того ж, я отримав першу нагороду у своєму житті. Цей кубок за перемогу в контест на "1.1.6." для мене дуже дорогий ...

- І скільки ж Володимир Дорогобед тренувався, щоб досягти такого рівня? Як давно займаєшся Фрісом? Коли все почалося?

.

-Я займаюся фристайл вже 3 роки. Почалося все тоді, коли побачив фристайл Томмі Бейкер по "Мегаспорту", а пізніше - на каналі "Екстрім". Мені здалися ті речі, які робив Бейкер - неможливими. У той час я ходив тренування з баскетболу, і ми з друзями захлинаючись обговорювали побачене (типу "Ти бачив вчора по" екстриму "?! Хлопець там таке мочив! Взагалі жорстко!"). Це було якраз перед Новим Роком. Як подарунок на свято я отримав гроші і, не роздумуючи, купив собі м'яч. Ось тоді і занурився з головою у фристайл. До речі, цей м'яч у мене ще «живий».

-Багато взагалі приділяєш часу тренувань, і як часто це відбувається?

.

-Намагаюся тренуватися хоча б 4-5 днів на тиждень по 2-3 години. Інколи буває трохи довше. Буває, що приходжу на тренування і нічого не виходить, просто падають м'ячі з рук. У такі дні нічого не хочеться робити. Але в основному я залишаюся задоволеним після тренувань, особливо коли придумав щось. Хочеться тренуватися більше, але не завжди є можливість. А! Ще забув сказати, що абсолютно не можу тренуватися без музики. Весь час "тертя" з плеєром, а коли без нього - взагалі здається що я з іншої планети. =)

-На кого орієнтуєшся у світі фрістайлу?

.

-Для себе виділяю "Bavo", мені подобаються його трюки та ідеї. Вважаю його одним з кращих. Також симпатизую "A2W" і "Surprise", це теж дуже круті типи.

.

-І напевно є ті, з ким би хотів взяти участь в живому баттл?

.

-Звичайно ж, з "Bavo"! Але я не хотів би саме битися з ним, краще просто пофрістайліть. Хоча якщо б потрібна битва можна було б і це влаштувати.

-Часто доводиться чути, що, мовляв, стиль Вована не такий як у інших. Що можеш сказати з цього приводу?

.

-Так, з цього приводу точаться суперечки. Що мовляв "Вован типу жонглер, акробат і циркач. А і ще футбольний фрістайлер!". Я можу сказати, що ці люди просто не розуміються на ті речі, про які говорять. Приміром, якщо про мене говорять "футбольний фрістайлер", то людина просто не знає, що таке футбольний фристайл. Якщо я взяв якийсь рух і зробив його в стрітбольном фрі, при цьому як-то цікаво зв'язавши його з іншими - це, як на мене, тільки плюс. Це просто креативний стрітбольний Фрис, а не "фут.фрі". Теж саме з жонглюванням. Так, я не заперечую, що це більше цирковий елемент. Але як на мене, це не так вже й погано. Багато відомих круті фрістайлери жонглюють, це всього лише одна дисципліна з фрістайлу. Я вважаю, що потрібно розвиватися у всіх напрямках. Особисто я поділяю Фрис на 3 категорії: 1. Ведення і зв'язки одним м'ячем; 2. Кручених і 3. Жонглювання. Мені здається, що не варто зациклюватися на чомусь одному. Тому що в іншому разі не буде ніякого різноманіття, не буде "олраунда" так би мовити. Немає якихось певних критеріїв оцінок того чи іншого стилю. Кожен стиль по-своєму складний, кожна людина робить те, що йому ближче. Я ж просто роблю те, що в мене йде з голови, що придумую.

- Чим для тебе є фристайл? Це просто хобі? Спосіб самовираження?

.

-Фрістайл для мене - це вже невід'ємна частина життя. Коли немає настрою - можна піти потренуватися, заспокоїти або підбадьорити себе фрістайлу. Коли злий - можна йти і робити які-небудь жорсткі трюки і всю злість виливати в фінти.

.

-Чого хотів би домогтися "Vo.One" у фрістайлі?

.

-В першу чергу мені хочеться, щоб Фрис розвивався, щоб змагань було більше, і їх престиж підвищувався. Хочу, щоб якомога більше людей займалися фрістайлу. А добитися чогось ... Я про це навіть не думав ... Хоча ні. Як-то мріяв, що типу йде чемпіонат світу і тут в жорсткій сутичці у фіналі перемагає .... Vo.Оne! =) А якщо серйозно, просто хочеться, щоб фристайл був хоча б трохи популярнішим. Це дуже цікаво і по-хорошому затягує.

-Що-небудь скажеш починаючим фрістайлерам?

.

-Чуваки, займайтеся Фрісом! Знайте, що ви не одні. Нас, хай хоч і не велика, але все-таки армія ( "армія фрістайлу"). Намагайтеся пересилити свою лінь, встати і піти тренуватися (я і сам лінуюся часто, але завжди з цим борюся). Придумуйте якісь карколомні трюки. Краще бути представниками здорової молоді, не пити і не палити (це ні до чого доброго не приведе). Світ, браття!

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka