Четвер, 04.07.2024, 01:56


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Зірковий уїк-енд НБА. День третій. Превью
TDwestДата: Понеділок, 15.02.2010, 21:23 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Сьогоднішньою вночі відбудеться найголовніша подія всього зоряного вікенду. iSport.ua пропонує вашій увазі невелику превью, присвячене головним особам 59-го Матчу Всіх Зірок.



Стартовие п'ятірки.

Стів Неш.
Поскольку Кріс Пол вилетів на довгий термін, вибір капітана Фінікса на позицію стартового розігруючого бачиться досить логічним кроком. У цьому сезоні Стів переживає другу молодість, яка не може не радувати шанувальників Санс. Остаточно повернувшись в улюблений "ран-н-ган", лідер арізонцев демонструє приголомшливий баскетбол на рівні повноцінної зірки Ліги.

Кармело Ентоні.
Сегодняшней ночі лідер Наггетс зіграє на позиції "другого номера", підміняючи Кобі Брайанта. Навряд чи у кого-то можуть виникнути якісь суперечки щодо персони Мело. Форвард Денвера проводить феноменальний сезон. Індивідуальна статистика в сукупності з командним результатом зайвий раз примушують нас говорити про нього, як про одного з найкращих гравців Асоціації.

Дірк Новіцкі.
Откровенно кажучи, дуже здивований тим фактом, що німець вийде в старті лише з причини травми лідера Лейкерз. У нинішньому сезоні Дірк виступає просто чудово. Саме з його чарівної формою на старті сезону багато хто пов'язує успішний виступ Маверікс цього року.

Амарі Стаудемайер.
К жаль, останнім часом бігме Фінікса більше дає про себе знати на сторінках інтренет-ресурсів і газет, ніж на баскетбольному майданчику. Будемо відверті, потрапляння в стартову п'ятірку Заходу пов'язано, в першу чергу, з його популярністю, а не якістю показується їм гри.

Тім Данкан.
Ліцо епохи 2000-х років! Містер Фундаментальність ніколи не відрізнявся ефектними слем або якимись фінтами. Він робить рівно стільки роботи, скільки потрібно для перемоги команди. Слава Богу, що в наші дні все-таки ще є люди, які продовжують цінувати ці золоті якості Тіма.

Восток.

Джо Джонсон.
Еще один гравець з когорти "стартер за викликом". Оскільки Аллен Айверсон змушений пропустити цей Матч Всіх Зірок через хворобу доньки, основним розігруючим Сходу стане саме лідер Хоукс. Заслуги Джонсон важко переоцінити. Грандіозний піднесення його
Атланти - головний аргумент на його користь.

Дуейн Уейд.

На сьогоднішній день Флеш немає гідної альтернативи. Так, він, як і його команда, конкретно здали в порівнянні з минулим сезоном, але в будь-якому випадку статус кращого атакуючого захисника Східної конференції від нього нікуди не подівся.

ЛеБрон Джеймс.
Еще один безапеляційний вибір. Тут навіть і говорити не про що. Фантастична гра і величезна піар-компанія Девіда Стерна благополучно роблять свою справу ...

Кевін Гарнетт.
Одін з найбільш суперечливих виборів. Гра, яку демонструє зараз Кріс Бош, все-таки якісніший товар буде. До того ж, будьмо відверті, нинішній КГ-5 - ні подружжя колишньому КГ-21. Біг тікета як і раніше, важлива ланка в механізмі Бостона, що забезпечує підбір і захист під своїм кільцем, але це вже не зірка першої величини ...

Дуайт Ховард.
Супермен по праву носить звання кращого центрового сучасності. Лідер Орландо як і раніше домінує на обох кільцях майданчики. З урахуванням кризи "п'ятого номерів", позиції Дуайта все ще виглядають непохитними. Єдиний конкурент в особі молодого Брука Лопеса в силу цілого ряду причин поки що не може посунути Д-12.

Тренери.

Джордж Карл.
Наставнік Денвера по праву заслужив можливість очолити команду зірок Західної конференції. Останні результати самородків гідні тільки найкращих відгуків. За п'ять років перебування на посаді головкому Наггетс коуч колорадцев встиг пройти через все. Зараз же Карл зумів зібрати справжню машину, яка, напевно, побореться за найвищі місця.

Стен Ван Ганді.
Неофіціально найкращому тренеру минулого сезону також є чим похвалитися. Незважаючи на низку травм основних виконавців, Порнокороль утримує свою команду в ранзі кращих в Асоціації, активно ведучи боротьбу з Клівлендом за перший рядок у конференції. І це при огидною формі тіньового лідера команди Вінса Картера! Уявіть, на що будуть здатні флорідци, коли вони почнуть виходити навесні на пік форми ...

Кого не буде.
Безусловно, головною втратою Матчу Всіх Зірок став Кобі Брайант. Травма голеностопа вибила Блек Мамбу ще задовго до Всезвездного вікенд. Ось так от гравець, за якого проголосувало більшість вболівальників, опинився за бортом настільки епатажного дійства. Крім MVP останнього фіналу участь у матчі не зможе взяти стартовий разігруючий Сходу Аллен Айверсон. Хвороба дочки зробила все можливе, щоб Ансвер не взяв участь у своєму, напевно, останньому матчі в рамках зоряного вікенду.

Отдельного згадки заслуговують також Кріс Пол і Брендон Рой. Поінт-гард Нью-Орлеана нині змушений лягти під ніж, в результаті чого не зможе допомогти своїй команді цілий місяць, а то й два. Що стосується захисника Трейл Блейзерс, то він так і не вилікувався від пошкодження, отриманого ще місяць тому.

Подводя підсумок всього вищесказаного, в черговий раз можемо констатувати, що система голосування уболівальників за того чи іншого гравця не дозволяє об'єктивно виставити найсильніший склад, що, за великим рахунком, не відповідає статусу цієї гри. Будемо сподіватися, що сьогоднішній поєдинок подарує нам чимало позитивних емоцій, змусивши на деякий час забути про тих, кого на цьому матчі не буде, а також повернути те почуття інтриги, якого так хочуть побачити вболівальники цієї прекрасної гри ...

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka