Четвер, 04.07.2024, 01:54


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Схід сильніше Заходу
TDwestДата: Вівторок, 16.02.2010, 23:50 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Ну що ж, останній день Всезіркового уїк-енду, схоже, вдалося на всі сто. Мало того, що організатори в черговий раз перевершили всі очікування, так ще і гравці подарували своїм уболівальникам справжнє свято.

Начало матчу обидві команди почали в більш ніж повільному темпі, не кваплячи розвиток подій раніше відведеного часу. З перших хвилин Захід на чолі з Кармело Ентоні пішов у 6-очковий відрив, проте до середини чверті зірки Сходу все ж таки вирівняли становище. На жаль, перша 12-хвилинка виявилася не багатої на гарні моменти. Так, варто відзначити хіба що триочковий у виконанні Дуайта Ховарда (!), А також слем Дуейна Уейда від щита.

Після першої заміни, гра дещо пожвавилася. З відсутністю повноцінного атакуючого захисника, Джордж Карл вирішив використовувати одночасно Дерона Уїльямса і Чонсі Біллапс. Саме з розігруючим Юти і Денвера пов'язано пожвавлення гри після першої перерви. Особливо хотілося б виділити ДіУілла, прекрасно розганяє атаки Заходу. Втім, коли прийшов час стартера повернутися на паркет, гра відразу потьмяніла. Схід, скориставшись відсутністю поінт-гарден суперника, провів хороший ривок, довівши різницю в рахунку до семи пунктів.

Під час великої перерви організатори порадували місцеву публіку артистами першої величини, а також поданням національної збірної США, що цього літа буде захищати кольори американського прапора на Чемпіонаті Світу у Туреччині.

Друга половина почалася з того ж, з чого закінчилася і перша. Зірки Східної конференції продовжували утримувати 10-очковий гандикап, не підпускаючи Захід на відстань витягнутої руки. Прекрасний відрізок вдався Леброн Джеймс. Лідер Клівленда зумів урізноманітнити гру ефектними слем-Данком.

В перерві між третьою і четвертою чвертю Марк Кьюбан назвав кількість людей, що відвідали цю гру. 108713 - абсолютний рекорд відвідуваності баскетбольного матчу за всю історію існування цього виду спорту!

В заключній 12-хвилинці гра дещо пожвавилася. Повернулися на паркет Вільямс і Біллапс миттєво повернули інтригу, скоротивши відставання до мінімуму. А вже в середині чверті Захід зрівняв рахунок, перевівши гру в більше рівне русло. Вперше за кілька років команди почали демонструвати хоч якусь гру в захисті. Правда, буквально, через кілька хвилин East All Stars повернули собі перевагу. Зусиллями тріумвірату Уейд-Джеймс-Бош Схід різко збільшив власні шанси на перемогу. Однак до тріумфу було ще далеко.

С поверненням на паркет Дірка Новіцкі і Амара Студемайера Захід в черговий раз наздогнав суперника, зрівнявши рахунок за хвилину до кінця зустрічі! Ну, а далі пішов цілий ряд найдурніших фолів з обох сторін, в результаті чого останнім, хто став на лінію штрафних, виявився Кріс Бош. Забив два кидки, лідер Торонто вивів свою команду вперед за 5 секунд до фінальної сирени.

Право останнього кидка залишалося за гравцями West All Stars. Невпевнено розігравши м'яч, Кармело Ентоні виконував складний кидок на перемогу, але далека спроба Мело успіхом так і не увінчалася.

Останнім, що залишалося ще з'ясувати в цій грі, так це ім'я самого корисного гравця приз MVP. За великим рахунком, вибір Дуейна Уейда був очевидним. Закінчивши гру з показниками 28 очок, 11 передач, 6 підборів і 5 перехоплень, Флеш вперше в своїй кар'єрі виграв приз MVP.

Вот так ось 59-й All Star Game підійшов до свого логічного кінця, залишивши по собі найприємніші враження. Схоже, що саме сьогодні ми стали свідками одного з кращих Матчів усіх Зірок за останні кілька років!


Зірки Заходу - Зірки Сходу 139:141 (34:37, 35:39, 40:42, 30:23)

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka