Четвер, 04.07.2024, 01:53


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Lloyd Banks: "Я - один із найбільш лояльних реперів"
TDwestДата: Понеділок, 22.03.2010, 22:21 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Lloyd Banks - одна з ключових фігур у таборі G-Unit: сильний лірик і харизматичний артист, який до всього іншого нещодавно випустив найгучніший хіт у своїй кар'єрі. Трек «Beamer, Benz, or Bentley» зводить з розуму любителів хіп-хопу по обидва боки океану і готує всіх фанатів G-Unit до переходу на новий рівень. Про роботу з іншими артистами, про конфлікти, перспективи і дату виходу нового альбому читайте у свіжому інтерв'ю від Lloyd Banks.

О вплив конфлікту 50 Cent і Cam'Ron на спільну пісню з Juelz Santana ....

Я - один із найбільш лояльних реперів серед тих, кого ви бачите навколо, я рідкісної породи. 50 Cent, звичайно ж, знав, що відбувається, і він був одним з тих, хто сказав: «Просто зроби це». Тому, хто я такий, щоб міркувати про його конфліктної ситуації з Cam'Ron?! Для мене все це музика. Це реп, це конкуренція. Вони прийшли в хіп-хоп гру майже в один і той же час, і я впевнений, що у всьому цьому є і місце для поваги. Це саме те, навколо чого і побудована вся гра - змагання: позитивне або негативне. Ми всі пройшли через це.

О повернення репу з Нью-Йорка ....

Зараз ми тут для того, щоб взяти прапор хіп-хопу і перенести його на інший рівень. Це добре для нью-йоркського хіп-хопу, це добре для цього періоду в реп-музиці. З іншого боку ви можете побачити у всьому це те, що артисти з Нью-Йорка працюють разом. Це перший раз, коли вони почули нас (Lloyd напевно має на увазі свій дует з Juelz Santana - прим. Автора), але він не буде останнім.

О самовираженні та перебування в тіні 50 Cent ...

То, що я перебуваю в тіні 50 Cent, анітрошки не зменшує мій талант, я чудово даю собі звіт, якого типу я артист. Коли 50 Cent вперше сказав мені, що я буду представлений публіці як сольний виконавець - в той момент я був дуже щасливий. Мені було добре як у сольному амплуа, так і в складі групи і я вдячний 50, що він відпустив мене в сольний плавання після успіху альбому «Beg for Mercy» від G-Unit. Так що з одного боку я і в тіні, але в той же час у мене є можливості для того, щоб ставити собі високі цілі, яких не під силу досягти середньостатистичним артистам.

О минулому G-Unit ....

У нас була велика команда. Це було схоже на ситуацію з Death Row, коли вони тільки з'явилися. Ви не могли почути Snoop Dogg в піснях артистів з інших лейблів. Ми могли почути його в об'єднані з Daz, Kurrupt, Nate Dogg, 2Pac, Danny Boy, з ким-небудь іншим з Death Row. У них був свій широке коло, артисти-жінки і взагалі все-все. Саме таким був лейблом G-Unit. У нас була купа талантів в нашому власному замкненому колі. Ми були сфокусовані на G-Unit і тому, напевно, створилася така аура навколо нас, що ми, мовляв, не хочемо працювати з іншими артистами. Але це було далеко не так. На сьогоднішній день я сольний артист і я відчуваю, що до цих пір не досяг того успіху, якого хочу.

О вплив 50 Cent на творчість ....

Я щасливий був бути поблизу такої людини, як 50, і я радий, що був свідком того, як він випускає такі релізи, як «Get Rich or Die Tryin '», «Massacre»; спостерігав за тим, як він б'є рекорди продажів , як веде себе на публіці. Наприклад, тепер я вмію зробити варте інтерв'ю і не наговорити дурниць, я навчився розрізняти чудовий концерт і просто нормальне шоу.

Про дату релізу альбому ....

Ми прагнемо до того, щоб реліз вийшов влітку, пізнім літом ... Точної дати ще немає, але літо - це саме те, на що я націлений. Це мій рік і зараз всі вже по-іншому, коли ти працюєш як незалежний артист ти сам можеш вирішувати, коли ... Іноді, коли ви працюєте з лейблом, вони самі можуть призначити дату. І іноді вони можуть зробити це проти вашої волі.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka