Четвер, 04.07.2024, 01:33


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Tiny і TI одружаться в цьому році
TDwestДата: Середа, 24.03.2010, 10:44 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Учасниця R & B-тріо Xscape Tameka "Tiny" Cottle підтвердила чутки про те, що вони з цивільним чоловіком, репером TI, нарешті-то збираються зіграти весілля. 26 березня минає офіційний термін тюремного ув'язнення TI; ще наприкінці грудня він був переведений у тимчасове житло в Атланті, залишати яке не мав права. Там Tiny відвідувала його щотижня. За її словами, вони просто не могли відірватися один від одного.

-Весілля ми плануємо скоро, вже в цьому році. Церемонія буде не особливо пишна, приблизно на 200 гостей. Я хочу, щоб вона була як можна менш публічною.

T.I. і Tiny живуть разом уже майже 10 років і виховують двох синів. Зрозуміло, всі цікавилися, чому ж пара весь цей час не вступала в законний шлюб, і будували самі різні припущення.

-Мені наплювати, що люди говорять про те, чому ми тягнули так довго. Це не їхня справа. Ми і так живемо разом, ми щасливі, ми любимо один одного. У мене немає сумнівів у його почуттях, як і у нього в моїх. Ми робимо так, як нам обом зручно. Коли ми обидва будемо готові зробити цей крок, ми його зробимо. І не збираємося йти на поводі у громадської думки.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka