Середа, 02.10.2024, 04:49


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ludacris не проти записати трек з Eminem
TDwestДата: Субота, 03.04.2010, 11:38 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Ludacris нещодавно виявив бажання попрацювати як з Mr. Marshall, так і з Dr. Dre, якого він сподівається зачарувати своїм талантом гоустрайтера:

-Я завжди мріяв попрацювати з Dr. Dre, і зараз у мене є така можливість. А потім і з Eminem. Я обговорював це з Em, і я сподіваюся, що ми зможемо втілити цю ідею в життя. Так чи інакше, я займуся написанням текстів для Dre, але подивимося, що з цього вийде. У його розпорядженні чималу кількість треків, з яких ще потрібно буде вибрати ті, які потраплять на "Detox". Я вважаю, що Dre знає, як налагодити взаємодію з виконавцем, а також володіє тим, що всім так необхідно: він залишається новатором, залишається самим собою, а ще у нього завжди є гарна музика. Гарна музика буде жити, що б не сталося. І Dre не дивлячись ні на що продовжує робити гарну музику.

А крім того, Ludacris не передумав випускати альбом "Ludaversal". Вперше ця назва була озвучена влітку минулого року, коли "Battle Of The Sexes" ще замислювався не як сольник Luda, а як спільний проект з Shawnna. Тому всім, хто не перейнявся концепцією нового диска від Ludacris, варто почекати з розчаруванням і почекати наступної роботи реппера. Повинно бути не менш цікаво.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka