Субота, 06.07.2024, 15:32


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Olivia:Більшість людей неусвідомлюють,наскільки я талановита
TDwestДата: Понеділок, 12.04.2010, 20:35 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

У хіп-хопі так вже склалося, що кожен великий артист неодмінно тягне на сцену за руку з собою якусь жінку. Dr. Dre свого часу представив всьому світу Lady of Rage, Jay-Z показав всім Foxy Brown, Biggie - Lil 'Kim, а популярна зараз Nicki Minaj стала відома широкої аудиторії з легкої руки Lil' Wayne. Olivia для більшості меломанів завжди асоціювалася тільки з G-Unit. Час змінюються, і ось уже співачка у сольному плаванні. Про конфлікт з G-Unit, про лейблах і про біфах в новому інтерв'ю Olivia.

Про сьогоднішній день ...

Я багато гастролювала за останні два роки, займалася фільмами. Я була скрізь і я завжди була зайнята, тому вже дуже скоро я зможу представити один з плодів своєї роботи - мікстейпів «Under The Radar». Зараз я працюю з Sha Money XL і DJ Whoo Kid, це мій другий мікстейпів. Навколо мене зараз справді багато шуму.

Про мікстейпів і про свої таланти ...

Я вибрала таку назву, щоб подивитися, чи зможе лейбл на достатньому рівні підтримати мене. З тієї ж причини я й назвала альбом «Show The World», так як я відчуваю, що у мене багато талантів, які я хочу всім показати. Більшість людей не усвідомлюють, наскільки я талановита. Так що я зрозуміла, що саме зараз найкращий час показати всім і кожному, наскільки я обдарована.

Про ситуацію з G-Unit ...

Це була одна велика нестикування, адже на лейблі всі були реперами (Olivia пішла з лейблу Interscope / G-Unit і зараз є артистом Universal), а я була єдиною R & B-артистом. Все, що ми робили - ми робили тільки через 50 Cent. Я не могла зателефонувати безпосередньо до Jimmy Iovine (один з босів Interscope), я повинна була телефонувати Фіфті і обговорювати ті чи інші речі з ним. 50 Cent просував мене на музичному ринку як репера, але я не злюся на нього, тому що він робив усе, спираючись тільки на власний досвід. Я не можу злитися на нього тому, що він сам все робив саме за такою схемою, за якою будував і свою кар'єру. Ми не могли прийти до спільного знаменника, тому що ніхто не міг пояснити йому, як потрібно працювати з R & B-музикою і в якому напрямку потрібно рухати мене як артиста. Це єдине моє велике розбіжність з G-Unit за весь час, і тому я до сих пір працюю з усіма.

Про ставлення до конфлікту 50 з Young Buck і The Game ...

Я ніколи не була всередині цих конфліктних ситуацій, тому як я ніколи не брала участь в хіп-хоп біфах. Я тут не для цих речей, а для того, щоб співати і гарно виглядати. Я потрапила в цей конфлікт тільки через те, що я була частиною групи. Біф народжується тоді, коли справи йдуть не дуже або коли ти не можеш чогось з ким-то поділити, але я ніколи на цьому не фокусувалася. Я була сконцентрована на тому, що я хотіла робити і над своїм бажанням залишити лейбл, але 50 не хотів мене відпускати ...

Про вплив чужої музики на творчість ...

Мало хто очікує почути те, що я зараз скажу, але я є великим шанувальником творчості Anita Baker (американська R & B-співачка). Також мені дуже подобається Whitney Houston, Luther Vandross і Bob Marley - це вже мої ямайські коріння дають про себе знати. Також мені дуже подобається те, що робить Brandy, ну, і творчість Joe.

Про ситуації з лейблами ...

Я не можу розповісти вам все, але скажу тільки те, що чотири лейбла претендують на контракт зі мною. Я не можу все розповідати, більше інформації ви дізнаєтесь ближче до літа.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka