Четвер, 04.07.2024, 02:02


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Нова музика
TDwestДата: Середа, 28.04.2010, 21:31 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Пісню TI "Down Like That", записану спільно з Fergie і will.i.am, ви могли ще почути на початку 2009 року. Але така можливість з'явилася тільки зараз.

T.I. ft. Fergie & will.i.am "Down Like That"

На даний момент TI активно працює над проектом "Fuck A Mixtape" з DJ Drama, а вже в серпні планує випустити новий альбом "King Uncaged", так що в найближчому часі чекайте ще більше новинок від виконавця.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thre e 6 Mafia до цих пір не випустили альбом "Laws of Power" - на цей рахунок складно давати якісь прогнози, але можливо, що реліз все-таки відбудеться влітку. Представляємо свіжий трек "Keep My Name Out Yo Mouth", в якому мафію підтримали Project Pat і Billy Wes.

Three 6 Mafia ft. Project Pat & Billy Wes "Keep My Name Out Yo Mouth"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Репер Truck North з Пенсільванії і група The 3rd з Огайо познайомилися у минулому році на фестивалі Rock The Bells, після чого вирішили об'єднати свої зусилля в занятті музикою. І ось вже скоро у них виходить спільний мікстейпів "Reconstruction". Представляємо вам перший трек з цього проекту, що з'явився в мережі - "Out There", спродюсований самим DJ Premier.

Truck North + The 3rd "Out There" (prod. DJ Premier)

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka