Четвер, 04.07.2024, 01:55


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Game представив новинки з мікстейпів "The RED Room"
TDwestДата: П`ятниця, 30.04.2010, 22:53 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

За словами Game, після активної роботи на студії в його розпорядженні опинилося близько тисячі нових треків. Пісень вистачило і на "RED Album", і на мікстейпів "The RED Room", випуск якого може відбутися вже в понеділок. У ролі діджея виступить DJ Skee, а не DJ Drama, як планувалося раніше. Заміну Game пояснив бажанням Drama уникнути на мікстейпів кількостей на адресу G-Unit, без чого Game, мабуть, складно обійтися. DJ Skee ж не звикати: разом з Game вони вже встигли зробити чимало мікстейпів, в тому числі і "Stop Snitchin ', Stop Lyin'", цілком і повністю направлений проти G-Unit і особисто 50 Cent.

В гостях на "The RED Room" очікуються Lil Wayne і його прийомний батько Baby, Snoop Dogg, Hurricane Chris, а також Nipsey Hu $ $ le, фристайл-трек з яким вже доступний для прослуховування. Game та Nipsey по-своєму розкрили тему першого синглу з підготовлюваного альбому Fat Joe, запозичивши біт.

Game ft. Nipsey Hu $ $ le "Slow Down (Ha Ha)"

Также в мережі з'явилася не менш цікава новинка від Game - трек "Gangs In New York" за участю Jadakiss і Jim Jones. Передбачається, що пісня увійде як в мікстейпів, так і в новий альбом Game.

Game ft. Jadakiss & Jim Jones "Gangs In New York" (prod. Scoop Deville)

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka