Четвер, 04.07.2024, 01:24


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Freeway про альбом Stimulus Package
TDwestДата: Середа, 03.02.2010, 21:49 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Після січневого затишку retail-релізи знову з нами: хіп-хоп все ще виходить на CD, і поки фізичні носії не віджили свій термін, треба витягати з цього плюси. Не так давно всі могли побачити, яку оригінальну упаковку для компакт-диску "Stimulus Package" приготували Jake One і Freeway. Всім, хто чекає виходу цього альбому (реліз - 16 лютого), напевно, буде цікаво дізнатися, що думає про свою нову роботу сам Freeway:

-Новий альбом демонструє мій творчий ріст. Це відмінна можливість для мене - показати, на що я здатний, покладаючись на власні сили. Я ціную підтримку, яку минулого мені надавали Jay-Z, Beanie Sigel та інші. Я теж повинен встати на ноги, і показати людям, що я здатний займатися цим самостійно. Це ідеальна можливість заявити про це. Я справжній репер, тому я надихаюся тими речами, які мене оточують, які я бачу, і так далі. Я вважаю, що найкраща музика, яку я можу робити, це та, в якій я кажу правду. Кожен репер - почасти підроблений, ніхто не відвертий на 100%. Це як коли робиш фільм чи щось у такому дусі, то завжди трохи перебільшуєш.

Прімерно в один час з виходом "Stimulus Package" Freeway представить мікстейп "Freelapse", записаний на ритми з різних альбомів Eminem.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka