Четвер, 04.07.2024, 01:36


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Game:"Я зроблю все, щоб вберегти своїх дітей"
TDwestДата: П`ятниця, 07.05.2010, 23:35 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Один з головних скандалістів від хіп-хопу в червні випускає свій новий альбом. Як повідомлялося раніше, на цьому релізі вперше з часів The Documentary репер попрацював з Dr. Dre. Новий альбом обіцяє наробити багато галасу в хіп-хопі, а поки це ще не сталося, у нас є час поговорити з Game про біфах, заздрості 50 Cent і вихованні дітей.

О приставці The ...

Пріставка The - це щось на зразок приставок «доктор» або «містер». Сама по собі вона нічого не означає. Я прибрав її тому, що я втомився від людей, які називали мене "The Game". "Ей, The Game ... як справи?!" (Сміється). Це чудово виглядало на папері, але зараз мені круто, тому що я просто Game.

О треку "400 Bars" ...

Це не гра. Я розумію, що це зараз виглядає як жарт. Я просто пішов на 50 і Eminem, але зараз це не біф. Ми біфовалі, але зараз це виглядає так, що я можу й пожартувати.

Про заздрість 50 Cent ...

Люди просто не розуміють, як все почалося. Він був злий, він заздрив мені, що Dre більше працював над моїм альбомом, ніж над його. Я цього не розумів, тому що ми всі - це один великий вибух. Але він просто хотів знищити мене. Я не хочу вам брехати з цього приводу. Я просто повинен був захищати себе, свою честь, свою родину ...

О 50 Cent і його реп ...

50 Cent зараз у занепаді. Може, з фінансами у нього все і в порядку, але в репі він внизу ...

О пошуку балансу між хіп-хопом і вихованням дітей ...

Я просто знаходжу цей баланс. Я почав робити менше справ, пов'язаних з хіп-хопом і більше часу став приділяти моїм дітям. Але я до сих пір роблю такий обсяг роботи, який дозволяє мені існувати з усіма іншими в цій великій штуці, яку ми називаємо хіп-хопом. Але кожного разу, коли я кажу про своїх синів - це виглядає так, ніби я зараз пущу сльозу; все це через те, що будь-яка річ, яка стосується моїх дітей і їх благополуччя - для мене дуже зворушлива і я дуже чутливо ставлюся до всього цього. Я повинен подбати про них до того моменту, поки вони самі не зможуть зробити це. І поки це не трапитися - я просто це роблю!

Про дітей та їх бажанні піти по стопах батька ...

Я зроблю все, що зможу, щоб вберегти своїх дітей від негативної енергії, якої їх може забезпечити мир, коли вони прийдуть до такого стилю життя, але до тих пір, поки це не трапиться, я не зосереджений на ці речі. Зараз їх стиль життя зовсім відрізняється від того стилю життя, який був у мене і вони просто-напросто можуть стати фальшивими гангстерами. Все тому, що ви не з Комптона, а з Долини, хлопці. Я збираюся сказати їм це прямо зараз (сміється) ... Там, де мої діти перебувають зараз - немає криміналу!

Александр Первухін за матеріалами сайту Allhiphop.Com

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka