Четвер, 04.07.2024, 01:27


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Eminem розказав про альбоме "Recovery"
TDwestДата: П`ятниця, 07.05.2010, 23:45 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Eminem представив на радіо Shade45 сингл "Not Afraid" і коротко розповів про те, яким буде його новий диск. Як ви пам'ятаєте, спочатку Em планував випустити сіквел альбому "Relapse", для якого вже був готовий матеріал. Але в остаточному підсумку, почавши працювати над новими треками з різними продюсерами, Shady переглянув свої плани і прийшов до висновку, що новому альбому більше підійде назва "Recovery". Ось як описав Em настрій альбому:

-Я не можу сказати, що альбом витриманий в якомусь єдиному ключі, в ньому ціле безліч настроїв і тем. У ньому немає єдиної лінії. По-моєму, одним з найбільш вдалих рішень стало те, що я підключив до роботи різних продюсерів, завдяки чому альбом і звучить по-різному.

Em повідав, що крім раніше оголошених бітмейкер над альбомом попрацював і Havoc з Mobb Deep, який написав музику до одного з треків. Havoc поділився з журналом XXL свій радістю з цього приводу:

-Я намагався спрацюватися з Eminem протягом останніх двох років - і все безуспішно, - розповів Havoc, - Ви ж знаєте, він дуже прискіпливий в цьому плані, і це справедливо. Я був близький до того, щоб опинитися серед продюсерів на альбомі "Relapse", але з невідомих мені причини цього не відбулося. Не те, щоб я збожеволів на цьому, але я принципово продовжував відправляти йому біти, чекаючи того моменту, поки що-небудь не зачепить його.

Що ж до треків, які підходили під концепцію "Relapse 2" - їх доля сумна:
-Більшість з цих пісень відправилося прямо в сміттєву корзину, - сказав Em, - Можливо, декілька треків я прибережу для якого-небудь іншого релізу, але більшість було викинуто.

Також стало відомо, що на "Recovery" не буде скитів, які були присутні на всіх попередніх роботах Eminem. Що ж, Marshall дійсно приготував щось цікаве: дочекатися 22 червня просто необхідно.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka