Четвер, 04.07.2024, 01:40


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Эксклюзивне інтерв'ю Raekwon
TDwestДата: Понеділок, 10.05.2010, 19:37 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Raekwon, учасник групи Wu-Tang Clan, тиждень тому відвідав Москву, щоб виступити на фестивалі "Hip-Hop Summit 2010", який пройшов на малій спортивній арені "Лужники".В ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу Raekwon розповів про те, чому його називають Шефом, а також про Ватикані, співпрацю з Dr. Dre і багато іншого.

Текстова версія інтерв'ю:

- InDaRnB: Перший раз ти приїжджав до Росії судити фестиваль молодих реп-виконавців. Що тобі запам'яталося найбільше в той приїзд?

Raekwon: У перший мій візит я побачив, що мене і мою музику в Росії реально знають.Тоді мені вдалося стати частиною такої знаменної події, як фестиваль молодих виконавців, але я обмежився лише невеликим виступом, це був більше "гіг" такий. На цей раз я реально відчуваю себе частиною саміту, великого руху. І я готовий його підтримати.

- InDaRnB: У тебе нещодавно вийшов вже четвертий мікстейпів серії "The Vatican". Що для тебе означає ця назва?

Raekwon: Ти знаєш, я просто люблю фільми про мафію, люблю Аль Пачіно, фільм "Хрещений батько 3".І ось я сприймаю свою тусовку як такий своєрідний Ватикан, як мафію якої ти можеш довіряти, а можеш і не довіряти, розумієш мене? І ось пам'ятаєш, коли Аль Пачіно в "Хрещеному батьку", перед тим як зайнятися легальним бізнесом, приходить до Ватикану відпустити свої гріхи.Ну, ось звідти і прийшов цю назву.

- InDaRnB: Зовсім недавно в Москві виступила група La Coka Nostra, у тебе є спільні треки з її учасниками. Як тобі їх альбом?

Raekwon: Так, дуже крутий у них альбом.Ми дійсно разом записували пісні, крім того один з звукорежисерів з яким вони працюють, він також працював і зі мною над "Cuban Linx 2". Взагалі я дуже поважаю La Coka Nostra, хороша група, думаю, вони далеко підуть.

- InDaRnB: Розкажи історію виникнення приставки "Шеф" в твоєму імені.

Raekwon: Насправді це прийшло з фільмів про карате, в яких найкрутіших майстрів називали шефами. Та й у Клані мене теж постійно називали Шефом.Знаєш, як в ресторані є шеф-кухар з найсмачнішими стравами, коли ти хочеш з'їсти ще більше. Ось настільки ж гарні були і мої тексти, тому мене так і назвали.

- InDaRnB: Що з твоїм спільним альбомом з Kool G Rap? Цей проект ще актуальний?

Raekwon: Kool G Rap для мене, як великий брат, я його дуже поважаю. Але, на жаль, ми поки не можемо звірити наші з ним розкладу, коли ми зможемо приступити до цієї роботи. Проблема в тому, що ми домовилися, що будемо записувати цей альбом перебуваючи на студії разом.Я не хочу записувати цей проект роздільно, коли він в одному місці, а я в іншому. Так не піде. Але я справді дуже хочу попрацювати над цим проектом.

- InDaRnB: Чи задоволений ти альбомом "Wu-Massacre" і чи плануються в найближчому майбутньому альбоми-колаборації учасників Wu?

Raekwon: Ця колаборація була для нас дуже важлива, адже це ще один шанс нагадати всім, що Wu живий. І так, ми будемо продовжувати записувати подібні проекти. Конкретно "Wu-Massacre" - це альбом, який придумав лейбл Def Jam.Вони чекали не просто новий сольник від Ghostface, а спільну роботу зі мною і Method Man. Так що ми просто взяли і, як мені здається, записали черговий крутий альбом. Це моя сім'я, це нашу спадщину, і звичайно ми будемо записувати якісь нові проекти. Це буде правильно.

- InDaRnB: Я пам'ятаю московський концерт Cappadonna в 2002 році, на який прийшли люди з татуюваннями з емблемою "Wu". У Росії дуже багато шанувальником Wu-Tang і всім, звичайно ж, цікаво чи будуть якісь рухи від усього клану?

Raekwon: Абсолютно точно.Мені здається, що у нас навіть більше концертів проходить за межами США, та й, як я вже говорив, ми сім'я і ми любимо виступати всі разом. Так що, якщо ви хочете побачити і почути клан цілком, просто покличте нас. Ми обов'язково приїдемо, тим більше, що у вас тут є хіп-хоп і його тут люблять.

- InDaRnB: Одне час ти працював з Dr. Dre на його лейблі Aftermath. Доклав чи ти руку до його проекту Detox?

Raekwon: Ні, на жаль я не стану частиною Detox. У мене був свій проект, над яким я працював.А що стосується Detox, я думаю, що цей альбом буде дуже успішним і отримає великий резонанс у прихильників.

- InDaRnB: Як ти ставишся до ghostwriting'у? Чи був у тебе такий досвід, коли ти писав тексти інших людей?

Raekwon: Не, я ніколи не займався цим, всі тексти пишу тільки собі.Але не хочу нічого загадувати, якщо буде якийсь цікавий проект і мене попросять, чому немає. Не буду загадувати. Але, взагалі, я в цьому плані представник старої школи.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka