Четвер, 04.07.2024, 01:44


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
8Ball & MJG: "Ми прийшли з іншого часу ..."
TDwestДата: Неділя, 16.05.2010, 18:53 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Південним ветеранам 8Ball & MJG вже давно нікому нічого не треба доводити, адже вони піонери тієї музики, яку зараз прийнято називати узагальнено Dirty South. Змінивши велика кількість лейблів, і випустивши чималу кількість релізів, вони видали свій новий диск на лейблі Grand Hustle Records.Погодьтеся, коли, як не зараз, можна згадати про перше знайомство, поговорити про досвід роботи з лейблом та Інтернеті?

Про першій зустрічі ...

8Ball: Я не пам'ятаю перший день, це був сьомий клас у Ridgeway High School.У нас були заняття разом, і ми вдвох були реально схожими один на одного. У кожній школі є свої банди, і ми тусили разом, як і має бути: з курінням травки, з прогулами уроків ... Чорт, ми були майже що невдахами. Ми не були ні драгділлерамі, ні гравцями у футбол.

Вплив історії Мемфіса на музику ...

MJG: Ми всі варилися в блюзі, кантрі, рок-н-ролі, соул ... Це дуже музичний місто, і ми росли на всьому тому, що було навколо. Це зробило дуже великий вплив на нашу музику.

Про ситуацію з лейблом ...

8Ball: Ситуація ідеальна, тому що ми не артисти на лейблі Grand Hustle Records (можливо, артисти ведуть свою особливу гру з лейблом, бо формально вони є артистами Grand Hustle - прим. Автора).Спочатку з'явився контракт між 8Ball & MJG і лейблом Grand Hustle, а вже потім у нас з'явилася домовленість про дистрибуцію з лейблом E1. Все це дає нам контроль над великою кількістю речей, не тільки над музикою ...

Про досвід роботи з лейблом ...

8Ball: Все, що стосується наших лейблів і того, що ми будемо робити в майбутньому - все це було і буде навчанням для нас. Більшість речей, яким я навчився на Bad Boy, я в майбутньому буду використовувати в роботі зі своїми артистами. З лейблом 8 Ways (лейбл, яким займається 8Ball - прим.автора) я намагаюся побудувати свій власний стратегічний курс, намагаюся дотримуватися його.

Про поняття "space age pimpin '" ...

MJG: 8Ball & MJG - pimping космічної ери, ми переносимо речі на наступний рівень.Ось що ми робимо, і саме тому ми використовуємо цей термін вільно протягом останнього десятиліття.Цей термін завжди повинен позначати щось нове, свіже ... До тих пір, поки ви використовуєте термін «космічна ера», це дозволяє людям розуміти, що ви намагаєтеся бути попереду і робити що-то вже на наступному рівні. Це цілий формат.Просто внесіть це все в словник і поруч помістіть наше зображення.

Про Інтернеті ...

8Ball: Я не дуже вникаю у все це, але коли необхідно щось довідатися від мене, то знайте, що моє ім'я в Twitter - GoldMouthElvis. Я кожного разу перевіряю YouTube, щоб щось подивитися. Для таких котів, як ми - всі ці речі трохи складні ... Ми прийшли з іншого часу ...

Олександр Первухін за матеріалами сайту Hiphopdx.om

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka