Четвер, 04.07.2024, 01:43


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Репер Jay-Z судиться з кредитором через знецінених землі
TDwestДата: Субота, 06.02.2010, 22:39 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Один з найпопулярніших виконавців музики в стилі реп Jay-Z подав до суду на інвестиційну компанію і банк через кредиту на будівництво готелю на Манхеттені. Сума позову становить 3,7 млн доларів, пише Prian.ru.

Згідно позову музиканта, в 2007 році його фірма взяла в компанії Highland Capital Management кредит на суму 52 млн доларів на покупку ділянки землі на Манхеттені. Кредит обслуговувався банком NexBank. Трохи пізніше Jay-Z отримав ще один позику, на суму 11,8 млн доларів. Ці кошти планувалося витратити на будівництво готелю.

Однако спад на ринку нерухомості США призвела до зниження вартості об'єктів нерухомості і зробив реалізацію проекту невигідною. Компанія репера спробувала повернути куплений ділянку землі фірмі Highland, щоб не починати процес його відчуження за борги.

По твердженням музиканта, Highland затягувала розгляд питання, і в результаті йому доводилося продовжувати виплату відсотків по позиці і покривати додаткові витрати. Крім того, за словами Jay-Z, дана компанія неправильно розпорядилася його резервними коштами, виділеними на покриття можливих витрат з охорони навколишнього середовища, які могли виникнути під час будівництва готелю.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka