Четвер, 04.07.2024, 02:07


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Cингл, присвячений пам'яті жертв землетрусу в Гаїті
TDwestДата: Неділя, 24.01.2010, 21:39 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline


Фронтмен групи U2 Bono і реппер Jay-Z заспівали дуетом новий сингл, присвячений пам'яті жертв недавнего землетрусу в Гаїті. Засоби, виручені від продажу синглу, підуть на надання допомозі пострадавшим від цього стихійного лиха.

Про співпрацю Bono і Jay-Z розповів в інтерв'ю ірландської радіостанції RTE 2FM приятель фронтмена U2 гітарист The Edge. Новий сингл Bono і Jay-Z створювали і записували за підтримки продюсера Swizz Beatz. «Bono подзвонив продюсер Swizz Beatz і сказав, що вони з реппером Jay-Z хотіли б що-небудь зробити для Гаїті, - пояснив The Edge. Назва пісні, а також її вміст музиканти вирішили доки не розкривати. Хоча Swizz Beatz вже встиг повідомити, що вийшла відмінна річ.

22-го січня відбудеться добродійний міжнародний телемарафон «Hope For Haiti» (Надія для Гаїті), організатором якого виступив американський актор Джордж Клуні. Телемарафон продовжиться близько двох годин і його глядачам буде запропоновано перерахувати гроші на рахунки добродійних фондів Oxfam America, Partners in Health, Red Cross, UNICEF і Yele Haiti Foundation.

Участь в телемарафоне вже підтвердили Coldplay і Jay-Z, які виступатимуть в Лондоні, виконавці Кид Доля (Kid Rock), Шеріл Кроу (Sheryl Crow) і Кит Урбан (Keith Urban) заспівають в Лос-Анджелесі, а виступ уродженця Гаїті Wyclef Jean разом з Mary J Blige, Shakira, Sting і Bruce Springsteen транслюватиметься з Нью-Йорка.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka