Четвер, 04.07.2024, 01:29


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
50 Cent відкриє мережу англійських пабів
TDwestДата: Четвер, 28.01.2010, 23:47 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Американський репер 50 Cent (справжнє ім'я - Кертіс Джексон) вирішив відкрити мережу англійських пабів в крупних містах США, повідомляє Gigwise. На думку артиста, в цьому йому може допомогти колоритний британський актор Вінні Джонс, відомий зокрема по фільмах Гая Річи "Карти, гроші, два стволи" і "Великий куш".

Коментуючи свою задумку, репер відзначив, що доки справжні англійські паби функціонують лише на території Великобританії. "Я обожнюю паби. Я часто буваю в Лондоні і завжди заходжу в подібні заклади. Це щось неймовірне. По всьому світу відкривають паби в англійському стилі, але в них начисто відсутній справжній англійських дух", - нарік 50 Cent.

Проте, на його думку, цю ситуацію можна виправити. "Для того, щоб займатися чимось суто британським в Америці, мені знадобиться справжній британський партнер по бізнесу. Так от я вважаю, що Вінні ідеально личить для цього", - відзначив 50 Cent.

Сам Вінні Джонс в даний час задіяний в зйомках британського реаліті-шоу "Великий брат із знаменитостями" (Celebrity Big Brother) і, ймовірно, не повідомлений про бажання американського репера залучити його до роботи над створенням мережі англійських пабів.

Проте, репер виразив надію, що зможе обговорити з британським актором всі аспекти майбутнього проекту відразу після того, як Джонс закінчить роботу над шоу. "Я знаю, що зараз він зайнятий в 'Великому братові', але як тільки він звільниться, ми відразу приступимо до переговорів", - цитує інтернет-видання 50 Cent.

Кертіс Джексон відомий не лише як популярний реп-артіст, але також і як кіноактор і бізнесмен - він володіє продюсерською компанією і звукозаписним лейблом, а також фірмою по виробництву одягу.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka