Четвер, 04.07.2024, 01:21


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Interview: Nicole Scherzinger
TDwestДата: Вівторок, 16.03.2010, 22:38 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Вже не перший місяць навколо колективу The Pussycat Dolls і його головною солістки Nicole Scherzinger не вщухають дискусії і чутки. Але все-таки факт відходу більшої частини The Pussycat Dolls з лав групи і найближчого оновлення команди варто визнати як вже справа відбувся.

Теперь настав час самої Nicole розставити всі крапки над i, розповісти про майбутнє колективу, про свої плани щодо сольної творчості і не тільки.

Раскажи про ситуацію з колективом The Pussycat Dolls. Чого чекати шанувальникам?

О ситуації в нашій групі вже знають всі і знають достатньо. Скажу лише, що всіх нас чекає новий кастинг, і особисто я з нетерпінням його чекаю.

Довгий час ходили чутки про невдоволення решти учасниць тим фактом, що ти привертаєш до себе левину частку уваги в групі. Чи так це?

Знаете, преса часто публікує набір слів. Вони часто навіть не знають, про що пишуть. Моя роль в групі була визначена з першого дня її існування і до цього дня жодним чином не змінилася. Хоча я розумію, що така у журналістів робота, їм потрібно привернути увагу до тієї чи іншої проблеми. Тим більше, адже я точно знаю, як все було насправді, так що для мене ці чутки зовсім не привід для занепокоєння.

А яких дівчат ти хотіла б побачити в числі своїх нових партнерів? Може, назвеш конкретні імена?

Однозначно Lady Gaga. У січні минулого року у нас були спільні виступи, і, треба сказати, вона просто надзвичайна. Її креативність та ексцентричність просто не знають меж. І що саме цікаво, вона залишається такою ж і в повсякденному житті.

Ти попрацювала в студії з багатьма артистами. Скажи, хто з них справив на тебе найбільше враження?

Взагалі я дуже люблю знаходитися в студії і бути частиною творчого процесу. Для мене це шанс відволіктися від турбот і проблем і спробувати щось нове. Так було не тільки в рамках створення моїх сольних треків, але також і композицій, записаних The Pussycat Dolls. А найціннішим досвідом вважаю роботу зі Sting. Він дуже привабливий як чоловік. Что-то в ньому, є.

А які якості ти цінуєш у чоловіках, крім згаданої привабливості?

Я ціную в чоловіках бездоганне почуття гумору та інтелігентність у всіх її проявах. Ще я не можу встояти перед гарною посмішкою. Я вважаю, що чоловік повинен уміти розвеселити жінку. Крім цього, я люблю амбітних, впевнених у собі чоловіків, з якими ти відчуваєш себе захищеною.

А як йдуть справи з твоєю сольною кар'єрою? Нові пісні, дуети, звучання?

Сейчас я зосереджена на роботі в The Pussycat Dolls. Але я все ж таки не виключаю виходу моєї сольної платівки. У мене є ряд ідей для альбому, касаемо звучання і дуетів. Наприклад, мені хотілося б спробувати щось в стилі рок-музики, щось таке, що зачіпає глибини душі. А з приводу дуетів зауважу, що я мрію записати спільні композиції з Prince і Lady Gaga.

Тоді розкажи, як ти думаєш, яким буде черговий альбом від The Pussycat Dolls?

Цього я поки не можу сказати. Моя робота в студії йде в режимі нон-стоп. Я записую те, що подобається мені і сподобається слухачам. Я все ще Nicky Doll. Як я вже сказала, все це робиться саме для The Pussycat Dolls. Сольний творчість поки що на другому місці.

Зміниться чи фірмовий стиль The Pussycat Dolls в рамках нового складу? Чи залишиться той дух бурлеску?

Звичайно. Цим духом просякнуте усе, починаючи від нашого гардероба і закінчуючи кожним членом нашої концертної команди. Це просто чудово, адже дух бурлеску відрізняє нас від інших колективів. У нашої групи є історія і в кожному нашому виступі є щось театральне.

Сергій Шаграманов

Істочник: AskMen

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka