Вівторок, 02.07.2024, 00:01


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
G-Unit
TDwestДата: Вівторок, 06.04.2010, 23:03 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

G-Unit (тобто Gorilla Unit, а не Guerilla або Gangsta Unit, як багато хто думає) - це реп-група, в яку входять 50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo, і Young Buck (входив до недавнього часу). Стиль групи досить різноманітний, від жорстких вуличних тим до клубних записів, від любовних пісеньок до суворих оповідань про продаж наркоти. На самому початку група складалася з трьох реперів; Young Buck приєднався до групи, після того як Tony Yayo був арештований за незаконне володіння зброєю. Tony Yayo знову приєднався до групи, відразу ж після того, як був звільнений. Частиною лейбла G Unit колись був і реппер Game, але він не знайшов спільної мови з членами групи. R & B співачка Olivia [яку всі знають, як першу леді G-Unit] і Spider Loc - НЕ ЧЛЕНИ групи G-Unit, а частина лейбла G-Unit Records.

В самому початку команда пробивала собі шлях на андеграундної мікстейпів-сцені, прийнявши участь на незчисленному кількість міксів таких діджеїв, як DJ Kay Slay, DJ Clue та інших. У них так само є власний DJ, DJ Whoo Kid, який випустив разом з групою вже 12 (на даний момент) мікстейпов серії G Unit Radio, і тривало їх випускати.

Після шаленого успіху дебютника 50 Cent'а Get Rich Or Die Tryin ', Interscope дозволили 50 Cent у відкрити під їх дахом свій власний лейбл, так само як і Eminem у. У 2003 році офіційно відкрилася рекорд-компанія G-Unit Records. Очолили лейбл 50 Cent і Sha Money XL, і відразу підписали Lloyd Banks а (Christopher Lloyd), Tony Yayo (Marvin Bernard) і Young Buck а (David Danell Brown). У 2004 році, 50 Cent разом з Dr. Dre підписав на лейбл молодого реппера The Game (Jayceon Taylor), але незабаром G Unit відмовилися від нього. У 2005 році до числа артистів G-Unit Records, приєдналася R & B-співачка Olivia, DJ Whoo Kid, і реппер з West Coast а Spider Loc.

У листопаді 2003 року, група випустила свій дебютний альбом Beg for Mercy, який продав більше 2 мільйонів копій. Він дебютував на 2-му місці чарту Billboard Top 200. Після успіху цього альбому Reebok випустили лінії кросовок G-Unit.

Не так давно, 50 Cent вигнав Game а з G-Unit Records. Для цього було багато причин, але головна причина, яку назвав 50 Cent - це те, що The Game не оцінив великого внеску 50 Cent а у дебютний альбом The Game а, The Documentary. Під час радіо-інтерв'ю «Hot 97's FunkMaster Flex» в New York у, 1 березня 2005, 50 Cent в прямому ефірі повідомив, що Гейм тепер не член G Unit Records, а в цей же момент на вулиці зграя The Game а палили з гармат, бажаючи дістатися до півгривні. У процесі перестрілки був підстрелив чел із Compton а, в нього всадив кулю один з членів угрупування 50 Cent а.

Скоро, 9 березня 2005, бій був зупинений, 50 і Гейм зустрілися на прес-конференції та зам'яли всі ці справи. Як виявилося, ненадовго. Зараз G Unit і Game жорстко біфуют.

Недавно 50 Cent підписав на свій лейбл дві великі хардкор-групи - Mobb Depp і MOP, так що G Unit не стоять на місці. Складно писати їх біографію, адже у цієї галасливої банди щодня щось нове: новий біф, або нова лінія одягу, новий підписаний артист, або новий альбом. Як говорить полтіннік: Ggggggg-Unit! ...

В 2008 групу залишають такі виконавці, як Young Buck і вищезгадана група MOP

Все більше починають виявляючись у групі творчу кризу. А останній альбом, за словами критиків вийшов гірше за «Curtis» (а), помітно видно - кінець імперії G-Unit підходить все ближче і ближче ...

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka