Четвер, 04.07.2024, 00:39


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
K-Maro
TDwestДата: Вівторок, 02.02.2010, 23:53 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

K'MARO - творцем проекту є французька соліст і музикант Карен Мартиросян. Він походить родом з Карабаху. Сиріл з'явився на світ 31 січня 1980 в Бейруті. Юні роки Сиріла пов'язані з недитячими труднощами. Він на власні очі бачив і на власному досвіді переживав війну в Лівані. Однак реальність лише загартувала майбутню зірку, наділивши хлопчика надзвичайно сильним характером і наполегливістю в досягненні своїх бажань.

Сіріл дуже рано перестав бути дитиною у загальноприйнятому розумінні цього слова. І коли йому виповнилося 11 років, він самостійно виїхав з Лівану до французької столиці, щоб потім вже возз'єднатися зі своїми близькими в Монреалі.

Собственний дебютний проект 'LES MESSAGERS DU SON' Камар створив, коли йому було всього лише 13 років. Причому група активно і вміло показувала, на що вона здатна, і стала популярною у Квебеку, неформальному центрі розваг.

Ряд композицій здобули величезний успіх у місцевому радіоефірі, посівши перші позиції в хіт-парадах. Цей факт сподвігнул групу на роботу над парою дисків, які незабаром і побачили світло.

Потом були виступи молодих зірок. І чимало. І були премії - «Хіп-хоп трек 1999 року», «Краще живе шоу в Монреалі '1998» та інші.

Можна сказати, перший млинець зовсім не виявився випеченим грудкою. Натхнений Камар задумав почати сольну кар'єру, дуже вже самостійним був його характер, тісними здавалися навіть рамки групи.
Работоспособность була у хлопця просто величезна. Він розумів, що інакше результату чекати не доведеться. І ось, через деякий час, Камар домігся свого - був популярним в Монреалі в якості "Майстра лайв-шоу". Йому допомогли запам'ятовується зовнішній вигляд і гіпер емоційність, яку він демонстрував на концертних майданчиках.
А поєднання вміння складати гарну музику і робити це в обрамленні свого оригінального стилю і призвело до створення проекту K-Maro. Так тепер іменував себе Камар.

Камар активно гастролював, бував і в Лос-Анджелесі, і в Нью-Йорку, і в Парижі, і в Майамі. У кожній країні, в кожному місті він шукав сили, щоб творити далі.
Вскоре він став головою своєї студії «K. Pone inc. », Напрямком діяльності якої стала поп-музика.
Камар постійно стежив за новинками і в тому, що стосувалося одягу. І задумав власну лінію - Balbec.

Обоятельнейшій, впевнена в собі людина, що притягає до себе інших людей і фонтануючий ідеями, продюсер, музикант, композитор, людина, що володіє оригінальним стилем в одязі і поведінці - це все про нього. Про K-Maro.
проект K-Maro - це запам'ятовується і зрозуміла музика в симпатичному гангста-стилі.
Подумать тільки, цьому молодій людині було всього 24! А біля його ніг вже була не тільки Франція, а й багато європейських країн.

Композіція, за якою K-Maro дізнаються завжди і скрізь, - «Femme Like U». Саме вона опинилася на вершинах хіт-парадів Франції та Росії.

2005-й. К-Maro вирішує: "Пора змінити скорсть!" Через шість місяців в студії з його K-Pone Inc., Виводить в світ свого "Хлопчика на Мільйон Доларів" ( "Million Dollar Boy"), нову, зухвало звучить, хіп-хоп епохалку. Насичений East Cost хіп-хоп, з латинськими інтро, рок гітарами, і ... сильною лірикою, без поливу. Новий "KMARO сидить на вершині світу" ... К-Maro завойовник нарешті-то зриває маску! Його манери "поганого хлопця" миготять, коли ви слухаєте "Dirty or Strip Club", в той же час нагадуючи, що даний цінності, яким він вірний: Дружба, Честь і Любов, їм не забуті ... незважаючи на "порушення кордонів", позуючи як гангстер у "Gangsta Party" або як боєць у "Les France Existent Encore", набиваючи нові татту, одягаючи тонни біжютеріі і і фа я з бізнес фортуною. Хлопець вміло стрибає вище своїх ..., дражнячи суперників, тішачи своє марнославство, підгодовуючи свої амбіції і мрії.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka