Четвер, 04.07.2024, 00:45


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Akon
TDwestДата: Понеділок, 18.01.2010, 12:15 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Справжнє ім'я: Aliuane Badara Thiam
День народження: 30 Квітня, 1973
Виконувальніі жанри: R&B, Pop, Hip-Hop, Dance, Reggae

Висхідна зірка популярної музики, Ейкон, народився в Сенегалі в сім'ї відомого джазового музиканта Мору Тіама. Існує декілька версій справжнього імені співця. Згідно найпоширенішої з них, офіційно його звуть Аляуне Тіам. Батьки з ранніх років привчили дитяти до музики, і особливо хлопчикові любилися ударні інструменти. У віці семи років Ейкон перебрався в США. У школі він вчився погано, а за її межами нередко здійснював дрібні правопорушення. Коли йому було п'ятнадцять, парубок написав свою першу пісню Operations of Nature. Вона так і не була випущена, багато в чому тому, що у той час Ейкон не сприймав музику серйозно. Вже тоді на життя він вирішив заробляти нелегальним дорогою, продаючи крадені машини. Його автомобілі вирушали знаменитостям, спортсменам, акторам і музикантам. Все закінчилося тим, що підлітка посадили у в'язницю на три роки. Цього часу йому вистачило, аби переосмислити життєві цінності і плани на майбутнє. Будучи в ув'язненні, Ейкон написав декілька пісень, які у результаті з'явилися на його майбутніх альбомах. Три роки, проведені за гратами, переконали його надалі не порушувати закон.

Відбувши покарання, Ейкон вирішив займатися музикою прямо у себе удома і переобладнав власну кімнату в студію для роботи над своїм матеріалом. Свої демо записи він став посилати самим різним компаніям, поки студія SRC, підрозділ Universal, не запропонувала йому контракт. У 2004 році на на світло з'явився дебютний альбом співця Trouble. Пластинка була створена під впливом його переживань і вражень, отриманих у минулому, від якого залишилися похмурі емоції і спогади. Без сумніву талановитий артист, Ейкон представив на суд слухачеві цікаву музику, яку прикрашав його голос, виконаний щирості і чуттєвості. Будучи одноосібним автором і продюсером всіх пісень, Ейкон не обмежував себе в пошуку нового звучання, виборі оптимальних формул і рішень. Одним з перших експериментів, що удалися, стала композиція Show Out, у якій співець виголошував уривки з віршів шкільної програми. Величезною популярністю користувався сингл Locked Up, задуманий Ейконом під час його тюремного висновку. Там же йому прийшла в голову ідея, реалізована в хіті Ghetto. Несоответствующая загальному настрою альбому, пісня Bananza (Belly Dance), стала регулярно гриміти на всіх ведучих танцювальних майданчиках країни. Цей альбом не піднявся на вершину чартов, але протримався в них достатньо довго, аби його продажі принесли йому платиновий статус.

Наступна пластинка Ейкона Konvicted (2006), була визнана однією з кращих релізов року. Всі пісні окрім однієї співець написав сам. У записі диска взяли участь деякі друзі артиста. Композиція Smack That була виконана разом з Емінемом. Ця пісня зробила запаморочливий переліт в Top 100 з дев'яносто п'ятої строчки на сьому 100. Снуп Дог також допоміг молодому артистові, взявши участь в створенні балад I Wanna Love You і Don’t Metter. Всього лише сім тижнів знадобилося Konvicted, аби знайти платиновий статус. Високі продажі обох альбомів дозволили Ейкону заснувати власний лейбл під назвою Konvikt Muzik. Тепер уже відомий і забезпечений, артист вирішив спробувати свої сили поза музичним бізнесом і зібрався запустити власне телешоу і зняти фільм, заснований на фактах з його життя. Крім того, він вже запустив лінію одягу Konvict Clothing. У грудні 2008 року відбувся реліз третього альбому Ейкона Freedom.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka