Четвер, 04.07.2024, 01:17


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
The Game
TDwestДата: Середа, 10.03.2010, 22:51 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Джейсон Тейлор (AKA The Game) народився 27 листопада 1979 прославленому передмісті Лос-Анджелеса, Комптон. Прізвище Game ( «гра») музикантові дала бабуся, мотивуючи це тим, що онук постійно у грі - від баскетболу і велосипеда до музики «ігор» між вуличними бандами. Сімейні проблеми, пов'язані зі згвалтуванням сестри репера його батьком, змусили провести його в дитячому будинку з 3 по 9 клас. «Моє дитинство було жахливим, як, втім, у всіх у нашому районі», - згадує Game. Не встиг він повернутися додому до матері, як один з його старших братів, Джейвон, був убитий. Тоді Джейсон почав волочитися за одним старшим братом по кличці Big Fase 100, який незадовго до цього був прийнятий до банди Cedar Block Piru Bloods.

Fase намагався захистити брата від вуличного життя, але, зрозумівши, що це марно, поставив собі за мету навчити молодшого брата виживати на околиці. У 1999 році вбивають старшого прийомного брата Game, Чарльза. У цей період Game по-справжньому пристрастився до «життя поза законом» і матері довелося вигнати його з дому.

В 2000 Джейсон і його брат перебираються на провінційне містечко неподалік і розгортають масштабну торгівлю наркотиками. Про їх успіхи в окрузі стали розходитися чутки. У підсумку, 1 жовтня 2001 р., Game став жертвою пограбування. У його будинок був розбитий у грабіжники, залишивши на його тілі кілька вогнепальних поранень. «Це був найбільший урок в моєму житті. Будь-хто, хто пережив замах на своє життя, відчуває себе щасливчиком. Тому зараз я можу здійснити свої мрії », - відверто каже репер.

Попав до лікарні, Game негайно попросив брата купити йому практично всю класику репу - від Ice Cube до Kool G Rap. Майбутня зірка досконало вивчила ці альбоми, і в 2001 році Game вперше застосував на практиці свої знання. «Я перемішав всі стилі. Ось чому люди думають, що я з східного узбережжя, хоча я з заходу ».

Після Джейсона виписки з лікарні помирає його бабуся, а влітку 2003-го у нього народжується перший син. Зараз The Game стверджує, що найкращим моментом в його житті були секунди, коли він спостерігав народження своєї дитини. «Такі речі змушують тебе піднятися на наступний рівень. Я ніколи не був такий щасливий ».

В 2002 Game був підписаний на лейбл Dr. Dre. Щоправда, перший мультиплатиновий альбом музиканта «Documentary» побачив світ тільки на початку 2005-го. Платівка одразу стала бомбою. Гостьові участі 50 Cent'a і Nate Dogg'a, як і продакшн Kanye West'a і Just Blaze, зробили свою справу і на нинішній момент по розкрученості Game навряд чи поступиться Eminem'y або Lil `John'y. На диску слухач знайде величезний шлейф із спогадів про історію реп-музики і просто якісно звучать автобіографічні розповіді. Недарма репер постійно зауважує: «Я віддав усе, що міг цього альбому». Незадовго до виходу дебютного альбому-шедевра репер був прийнятий до лав музичної коаліції іншого мультиплатинового монстра 50 Cent'a, всім знайому за назвою G-Unit. Цей факт, правда, не завадив 50 Cent і Game влаштувати скандал на грунті їх творчої сварки, що тривав біля півроку.

Зараз всі ці перепитую позаду і Джейсон готовий ще не раз довести, що «гра не закінчена».

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka