Четвер, 04.07.2024, 01:37


Головна
Реєстрація
Вхід

Hello Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Nicki Minaj надія жіночого хіп-хопу
TDwestДата: Четвер, 02.09.2010, 18:59 | Повідомлення # 1
DUDE
Група: Администраторы
Повідомлень: 188
Репутація: 1
Статус: Offline

Останнім часом, в хіп-хопі спостерігається дефіцит жіночого репу. Дівчина-МС - явище рідкісне, а дівчина-хороший МС - тим більше.

Втім, так завжди й було. З огляду на цю тенденцію, від Nicki Minaj чекають багато чого.Подейкують навіть, що її альбом Pink Friday, може і повинен стати, "вікном" у майбутнє всього жіночого хіп-хопу. Що ж, так це чи не так, побачимо в недалекому майбутньому.

У своєму недавньому інтерв'ю радіо V103's Greg Street, Ніккі поділилася думками з цього приводу, обговоривши важливість успіху свого альбому, який, як вона сподівається, посприяє розвитку жіночого хіп-хопу, і змусить дамочок взятися за мікрофони.

"Вони не підпишуть ніяку іншу жінку MC, тому що вважають приблизно так -" Вона була просто божевільною, і якщо вона не зможе зробити це, то ніхто не зможе ". Я не хочу цього, тому намагаюся робити якомога краще, за всіх нас - дівчат.Сподіваюся, успіх мого альбому - а я впевнена що він буде успішним - відкриє двері в хіп-хоп для багатьох інших дівчат ".

Також, вона розповіла про перші кроки її кар'єри, про початки "залякуванні" шляхом численних попереджень з боку різних людей крутиться в хіп-хопі, що свідчило про непопулярність жіночого репу і можливих проблем із звукозаписними студіями, які, за їхніми словами,не шанують дівчат-МС. Але молода виконавиця, як ми бачимо, не злякалася.

Крім того, мова зайшла і про Lil Wayne. Ніккі розповіла про хвилювання, яке вона відчуває, очікуючи його листопадового звільнення, і про те, наскільки важливий Візз для всієї родини Young Money.

"Ми не розуміли що Lil Wayne означає для нас.Він - опора Young Money. Він як клей, який з'єднує нас усіх - і Young Money, і Cash Money. І я просто не в змозі передати, наскільки я рада його, вже близької, поверненню ".

Дебютний альбом Ніккі, під назвою Pink Friday, з'явиться на прилавках не раніше 23 листопада.Першим синглом, стала композиція "Massive Attack", другим - "Your Love". На платівці очікуються такі гості як Will.i.am, Swizz Beatz, Alex Da Kid, Drake, Kanye West.

 
ЗвездопадДата: Понеділок, 17.09.2018, 17:20 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
333
 
Olen4aДата: Вівторок, 13.11.2018, 18:21 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
222
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024

 POWERED BY TDwest & SVshka